Reclaim the party / Nazism är skitkul.

Det är fruktansvärt roligt. Här har vi en överklassbrud som vill leva MTV livet och bjuder in till en fest på sin lilla herrgård ( ! ). Hemska tanke, 2 000 galna kids dyker upp och trashar! Haha fan vad rätt, jag hoppas de snodde spriten, knullade i din säng, bröt sig in i vinkällaren och repade din morsas och farsas bil med bilnycklar.

Kanal 5 är dumma i huvudet. Klart man kan skämta om / åt nazister och gärna på deras bekostnad. Varför stoppade de annonseringen? Det var ju en strålande idé! Låt dem göra det. Nazism, rasism och fascism och humor går alltid hand i hand. Och det mesta står ju dom själva för! Fast ibland blir det ju riktigt riktigt bra när komiker också är med och leker, vem glömmer inte Robinson Emma? Det klippet är nog på topp-10 i svensk humor någonsin. Nummer två var ju skandalen i aftonbladet. Här har vi en liten bubblare på listan också.

Här är en klassiker. Jag såg Hitler här någonstans också.
Och här. Och där. Och här också.

Däremot så är den roligaste filmen någonsin i genren The Secret Nazi Camp som kom under 90-talet. Sedan rekommenderar jag också seriösa (?) dokumentären Rasist, Javisst! Ett måste för en helkväll med chips och cola.



Nazism är helt enkelt ett skämt. Och Kanal 5 borde ta och lära sig det någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0