Afrikaner sökes och sånt där...

Arbetsförmedlingen:

Som nog de flesta förstår så söker man nytt arbete. Så man åtminstone känner att man har någon form av chans att bibehålla ett förhållande, vänner, fritid och kanske kunna ha tid att typ se på film lite nu och då på vardagarna. Eller en kaffe med en god vän, sådant är verkligen underskattat när man går varje dag till ett underbetalt skitjobb.

Nåväl. när man sitter där och söker dyker denna upp.

Arbetsförmedlingen i Stockholm anno 2008.
"Vi söker negrer att skratta åt"

Behöver man säga mer? Det var i alla fall ett garv i mängden av "vi söker [servitörer, barnflickor, mcdonaldspersonal, städare]" som är de totalt dominerande yrkesgrupperna på AMS, som alltid har jobb lediga. Borgelig politik leder inte alls till att vi tvingas ta mer och mer skitjobb (speciellt när man slaktar komvux samtidigt), nädå. Inte alls.

Har ni jobb?
Dåså. Hör av er. Jävligt flitig allmänkunskap och bra knegare med humor. Krav på bättre lön, mer tid för ungen och frugan och åtminstone någon form av bonussystem och utbildningar. Annars kan jag göra det mesta. Kunnig i allt från bygga, riva, slita och dona till layout, data/it, html, skriva, kontorsknapperi osv osv. Ge mig bara ett jobb för fan som åtminstone ligger under 12-timmar per dag strecket.

Over and out för dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0