FRA lagen ska stoppa..missiler..i afghanistan..

Nu är det avslöjat.

Vi behöver FRA lagen - för att förindra missil attacker i Afghanistan!

Vad det nu har att göra med att övervaka internettrafiken och sätta in det mest avancerade system för inhemsk övervakning vet nog ingen. Rimligtvis borde det ju vara aktuellare att kanske spendera lite pengar i afghanistan istället..

Samtidigt sitter bara makthavarna och rapar ur sig att "debatten är olycklig" eftersom de inte vågar säga rakt ut att vi helt enkelt ska hålla käften och hålla med om att inhemsk övervakning förhindrar al-qaida attacker på andra sidan jordklotet... Det blir jobbigt för dom nu när folk skippar över nyheterna för en gångs skull och börjar reagera på vad fan regeringen pysslar med egentligen. Det var så enklare när vi inte brydde oss, stackars stackars borgare...

...


Man blir så trött. Kan de inte bara slå igenom det som vanligt utan att höra efter med resten av befolkningen, de är ju redan vana med det från lisbonfördrag, EU's hundratals andra centraliserade lagförslag, miljölagar o.s.v. De brukar ju inte fråga oss i vanliga fall så att säga. Jävla skämtdemokrati.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0