Det är vackert

Det är så vackert. Det som hänt blondinbella. Det som händer mot den offentliga borgeligheten, det som förövrigt hänt oss som lever i verkligheten åtminstone två till tre gånger per år är inte lika fullt så vackert. Men ger en legitimitet till de borgare som nu känner att de också kan börja oroa sig för att få stryk och bli attackerade på stan.

En stor eloge till någon som kände att nu var det fan nog. Hur fan kan vi acceptera att parasiterna och tjuvarna öppet kan gå runt och skryta om hur de suger ut oss, skryta om hur de mer eller mindre skickar oss (knegarna) tillbaka till 1800-talet igen, prata om "frihet" när det hendlar om penningamakt.

Det är så vackert. Först attackeras blondinbella av proletärer (aka helt vanliga dödliga fotbollssupportrar) när hon ska kolla fotboll. Underbart att läsa hur hon sökte skydd och ringde pappa och bad om skjuts hem när en glasflaska flög över skallen. Det är som en romantisk scen från franska revolutionen.

Lika underbart är det att höra att hennes polare fått smörj för att han uppenbarligen stöder den dekadenta, livsdödande, människovidriga, borgeliga politiken och dess pr-lanserade "livststil". Jag njuter i varenda andetag, äntligen får överklassen själv smaka på den verklighet de skapar. Precis som den moderat som får några år sedan blev nedslagen med ett järnrör rakt i ansiktet av av en metallarbetare som fått nog av skitsnacket och den helt öppna expolateringen av oss vanliga dödliga, utnyttjande av VÅRAN framtid, VÅRA barn, VÅRA områden. De är så enkelt för dem att prata om individuell frihet - de har ju trots allt råd - min sträven är KOLLEKTIV frihet där vi alla tjänar på våra gemensamma strävanden. Inte att några få stjäl från resten och skriker att det är deras individuella rätt och att tillrättavisa detta pack som "ofrihet" och "förtryck". Det handlar inte om förtryck, det handlar fan om löneutjämning. Vilka fan är det som betalar skatterna, sliter varje dag, bygger samhället, skjutsar din unge i ambulans, tar hand om din farfar. Det är vi, arbetarklassen, klart som fan det är VI som ska styra och administrera samhället.

Varenda sten som är lagd, varenda hus som är byggt, varenda gräsmatta som är klippt och varenda person som får hjälp på sjukhusen är det vi arbetare som skapar. De som tar från oss för egen vinning är fan ingenting annat än en bunt parasiter (eller man skulle kunna kalla bidragstagare..). Klart som fan de förtjänar stryk. Vi pratar om en absolut miinoritet som glassar och lever som prinsessor på den stora majoritetens, kollektivets, arbete. Våra livsöden och våran misär är det som gör att folk kan tjäna 40 papp, knappt arbeta och sätta sig på stureplan och dricka kaffe latte och hävda att klassamhälelt inte finns.

Klart som fan de ska få smaka. Det är ingen skillnad på överklassen och de rövare som en gång i tiden bröt sig in och tömde byars matförråd. Det är precis samma princip - att ta från majoriteten och gynna sig själv!

Låt flaskorna hagla, låt vårat hat löpa fritt!


We cook your meals, we haul your trash, we connect your calls, we drive your ambulances.
We guard you while you sleep.
Do not... fuck with us.
-
Fight Club

Kommentarer
Postat av: John

Jag blir nästan tårögd. Något har vaknat inom mig de senaste veckorna. Ska bli intressant att se vad det är för något. Jag tror det var FRA-lagen som fick mig att stanna upp och se mig omkring för första gången. Innan har jag bara vågat snegla lite.



/ 35 och arg

2008-07-08 @ 20:18:10
URL: http://www.wassberg.se/blog/
Postat av: wot

det finaste blogginlägget jag läst i hela mitt liv, nästan.



hoppas det börjar DÖ lite borgare istället.

2008-07-09 @ 00:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0